请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版

设为首页 收藏本站
思科服务支持社区 点击关注
思科服务支持社区

扫一扫,访问微社区

搜索
热搜: 邮件服务器
返回列表 发新帖
楼主: djccy0001

Cisco 110 Series 交换机是否带管理功能?

wuleihen 发表于 2017-11-21 09:29
前段时间配置过一台,因为之前没配置过,还花费了我一点时间,这是基于网页管理的,没有console,可以划分 ...

请问一下默认IP地是什么呢?
又如何恢复出厂值呢?
感谢!
平均得分0 (0 评价)
djccy0001 发表于 2017-11-23 00:26
请问一下默认IP地是什么呢?
又如何恢复出厂值呢?
感谢!

The Cisco 110 unmanaged desktop switch series delivers basic network connectivity and reliability for small businesses, without complexity. From 5 to 24 ports, the 110 switch series offers all of the features, expandability, and investment protection you expect from Cisco, with no installation software and nothing to configure. Just plug it in, connect your computers and other business equipment and get to work.

不需装软件,不需配置,即插即用,不存在恢复出厂设置,也就没有管理IP地址。
您好,已经有很多小伙伴帮解答了您的问题,如您的问题已解决,请标记最佳答案,鼓励一下辛苦解答问题的朋友吧!